Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Tη γνώμη σας, παρακαλώ! - Help, please!







Αυτές οι χαριτωμένες μπαλίτσες, που όταν τις είχα αγοράσει προ αμνημονεύτων ετών μύριζαν λεβάντα, βρισκόταν χρόνια ολόκληρα μέσα σε έναν μεταλλικό δίσκο σερβιρίσματος και όλο το πακέτο αποτελούσε διακοσμητικό στην κρεβατοκάμαρα. Όμως, επειδή: 1.χρειάστηκα το δίσκο, 2. οι μπαλίτσες έπαψαν να μυρίζουν λεβάντα, 3. βαρέθηκα το συγκεκριμένο σκηνικό, είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Έφτιαξα λοιπόν με σκοινάκι, ξύλινες χρωματιστές χάντρες και διάφανη κλωστή (φωτο 1) ένα κρεμαστό στολίδι (φωτο 2). Και το κρέμασα στην κουρτινόβεργα. Και μετά αρχίσαν τα διλήμματα...είναι καλύτερο στη μέση (φωτο 3,4) ή στην άκρη (φωτο 5,6); Κι εδώ θέλω τη γνώμη σας!

Ι made this charm with decorative balls, wooden beads and ribbon. I hung it from the curtain, but i can't decide the exact place for it: in the middle (picture 3 and 4) or to the right (pict. 5 and 6)??? That's the question!




6 σχόλια:

  1. Oπου και να την βάλεις όμορφη θα είναι !!!Το θέμα είναι εσένα τι σου κάθετε καλλίτερα στο μάτι.Εγώ πάντως θα την έβαζα στο πλάι κι οχι στο κέντρο γιατί θα με νευρίαζε οταν καθάριζα τα τζάμια.Οπως και να εχει μας έδωσες μια εξυπνη ιδέα με την όμορφη κατασκευή σου!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλή όμορφη ιδέα! Εγώ θα την έβαζα στο κέντρο επειδή είναι απλή η κουρτινούλα σου και της δίνει στυλ! φιλιά καλό σ/κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ομορφη κατασκευη! Θα την εβαζα στην ακρη, γιατι, στη μεση, θα με νευριαζε καθε φορα που θα ηθελα ν΄ανοιξω την κουρτινα και την πορτα....ειμαι και λιγο νευρικη εγω! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ όλες που εκφράσατε την προτίμησή σας! Τελικά την έβαλα στην άκρη καθαρά για λόγους πρακτικούς. Να είστε καλά, κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, καλώς σε βρήκαμε.Στην άκρη είναι όντως πιο ταιριαστή.Αν θες έχουμε ένα βραβειάκι να σου δώσουμε.Πέρνα όποτε θέλεις.Να σαι καλά και καλή συνέχεια στις όμορφες δημιουργίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας ενημέρωσε μια φίλη μπλόγκερ οτι δε μπορούσε να βρει το μπλογκ μας. Αν έχεις και εσύ το ίδιο πρόβλημα και δε μπορείς να πάρεις το βραβείο σου γράφουμε ακριβώς την διεύθυνσή μας. kallitexnizo.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...