Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

bloglovin, δηλαδή ...τα νεύρα μου!

Για να πω την αλήθεια είμαι λίγο σκασμένη με αυτή την ιστορία. Γιατί αλλάζουνε τα πράγματα; Ουφ!
Γράφτηκα λοιπόν και στο bloglovin, ελπίζοντας, φίλοι μου,  να μη σας χάσω και να μη με χάσετε! Υποθέτω ότι δημοσιεύοντας αυτό το μακρυνάρι δε θα χαθούμε. Αν κατάλαβα καλά , είναι η νέα μου διεύθυνση ... τι στο καλό; Όποιος έχει καταλάβει τι γίνεται, ας μου δώσει κι εμένα τα φώτα του! Μπορεί τα μάτια της Μπλε Γάτας να λάμπουν στο σκοτάδι, αλλά αν υπάρχει κι ένας φακός ακόμη καλύτερα!!!
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/5802073/?claim=k9fcazd7pdf">Follow my blog with Bloglovin</a>

5 σχόλια:

  1. Στο bloglovin γράφτηκα και εγώ αλλά δεν το μπορώ καθόλου... καταρχάς αν δεν έχει γραφτεί κάποιος bloger δεν μπορώ να δω τις αναρτήσεις του... τώρα ο σύνδεσμος που έβαλες μπορώ να τον ακολουθήσω γιατί μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε κάποιο έγγραφο.... ξαναεπικόλησε την διεύθυνσή σου με σύνδεσμο που να παραπέμπει. τώρα πόσο σε βοήθησα δεν ξέρω όμως ξέρω ότι μπορεί να σε βοηθήσει η Λίνα από το xoris eirmo... http://horiseirmo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβαλα επανω δεξια το "follow this blog with bloglovin" που μου στείλανε και νομίζω πως σιγά σιγά άρχίζω να καταλαβαίνω τι γίνεται. Από κει μπορεί κανείς να παρ-ακολουθήσει το μπλογκ!
      Ευχαριστώ για τη διάθεσή σου να με κατατοπίσεις! Αν τα βρω πολύ σκούρα, θα απευθυνθώ και στη Λίνα. Καλό σ/κ !

      Διαγραφή
  2. Βρε κορίτσια επειδή είμαι καινούρια στο χώρο των bogger γιατί έπρεπε να κάνεις λογαριασμο στο bloglovin?Συγνώμη που ρωτάς έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aby κάπου διάβασα ότι ο blogger θα κλείσει και θα έχανα με αυτό τον τρόπο τους φίλους μου... οπότε πήγα εκεί αλλά μπαίνω πολύ σπάνια... καταρχάς δεν έχουν όλοι bloglovin και μετά μπερδεύομαι πολύ.

      Διαγραφή
    2. Πιθανόν απο 1ης Ιουλίου να πάει κι άλλος κόσμος εκεί, οταν πλέον δε θα λειτουργει ο μπλογκερ. Ως γνωστον είμαστε λίγο κ της τελευταιας στιγμής...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...